Over Beekpark

Wij maken werk leuker en zorg beter

We willen jou verder helpen.

In je professionele ontwikkeling, maar ook in je persoonlijke groei. Want de vraag naar hoger opgeleid en proactief personeel neemt toe. De markt verandert en tandheelkunde gaat meer en meer over preventie; hoe help jij jouw patiënt met zijn of haar wensen in je achterhoofd, aan een gaaf gebit?

Daarom gaan onze cursussen verder dan de basis. Ze helpen je te groeien en geven je de tools om nog meer plezier en voldoening uit je vak te halen. En daar wordt de tandzorg beter van.

Dit doen we allemaal vanuit onze missie ‘Wij maken werk leuker en zorg beter’. Het draait ons om meer dan kennis en kunde; het gaat om passie en de energie waarmee jij elke dag, met een glimlach, aan de glimlach van jouw patiënten werkt.

Dat doen we allemaal vanuit ons opleidingscentrum in Apeldoorn, waar gedreven specialisten zich dagelijks inzetten om kwalitatieve en gecertificeerde bij- en nascholingscursussen te geven.

Beekpark Academy biedt de volgende cursussen aan:

Beekpark Tandartsen

Beekpark Academy komt voort uit Beekpark Tandartsen en is ontstaan omdat ons team zijn kennis en ervaring met andere (mond)zorgprofessionals wil delen.

Bij Beekpark Tandartsen werken we volgens het Semco-principe, waarbij gelijkwaardigheid op de werkvloer zorgt voor een grote teamspirit. Die spirit delen we graag met je tijdens onze cursussen.

Accreditatie en certificering

De cursussen van Beekpark Academy zijn voorzien van het Q-Keurmerk®, het keurmerk voor alle cursussen voor de tandheelkundige professie. Beekpark Tandartsen is KNMT-gecertificeerd.